Blue Valentine blev startet af Søren Bruun tilbage i 1997.
Søren havde en plan om at lave et lille Tom Waits Cover band, der skulle spille næsten akkustisk på Cafer og andre små steder.
Tom Waits´ havde været en stor inspiration, men Søren var ikke klar over hvor stor Toms "kundekreds" var !

Søren fik fat i Bassisten Peter, igennem Den Blå Avis, og så gik det stærkt.
Peter kendte Rasmus, og der blev forsøgt af finde en trommeslager, dette var ikke så nemt. Mange blev prøvet, og tilsidst kom de frem til Allan, en af Rasmus´ gamle klaver elever.

Og ikke nok med det, Rasmus havde også undervist Albert. Han kom således også med, og blev indtroduceret til det "Tomske univers".

Søren Bruun kendte Søren Madsen fra et bluesband de begge spillede i, og "Madsen" blev kørt i stilling. Hermed blev udtrykket hevet lidt væk fra det næsten rent Jazzede, som det havde en tendens til at blive.

For at skabe et bredere muskalsk billede, kom Anne- Dorthe med på kor.
Peter kendte Anne- Dorthe fra mange andre sammenhænge.

Blue Valentine var sammlet.

Næsten ud af det blå kom dette Tom Waits hyldest band, sammlet af folk fra Lemvig til
Frederiksund.

Siden har Blue Valentine spillet over det meste af landet med stor succes, og de fandt hurtigt ud af, at der er en masse Waits elskere ude i det Danske land.

Så Blue Valentine endte med at blive et noget større orkester, end det Søren startede ud med at drømme om, men det er tilgengæld blevet bedere end han nogen sinde havde håbet på.

Blue Valentine var til koncert med Tom Waits i Stockholm sidste år d 13 / 7 - 1999:
Hele bandet kørte op igennem Sverige i bandbussen, med "gear", og spillede på Storetorv inden koncerten som et andet gade orkester.
Hvilke var helt i Blue Valentines ånd at gøre, og det er sikkert ikke sidste gang at de kan ses på gade- plan.
Der er dog ingen tvivl om at Toms koncert var en del federe !!!

Ja så er det en realitet, Blue valentine stopper , vi siger tak for alt og håber i har nydt det lige så meget som os !!!

1000 tak !!!

Tilbage til forside